Dieetkunde

Dieetkunde

Voeding... een breed begrip waar men dagelijks mee geconfronteerd wordt. Voor velen op een positieve manier. Maar vaak ook een confrontatie die gepaard gaat met emotie, verplichtingen, ontzeggingen, gezondheidsgevolgen, twijfel , ups & downs. We leven momenteel in een samenleving waar de verschillende diëten en afslankingsproducten ons langs de oren vliegen. Het is zeer moeilijk deze informatie te filteren en toe te passen op jouw lichaam, doel of pathologie.
Mijn visie is gebaseerd op natuurlijke voeding met een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond zonder extra’s. Geen shakes, geen afslank-suppletie, geen trilplaten. Elke voedingsstof komt aan bod, zonder verboden producten. 
Samen zoeken wij jouw balans die perfect past in jouw levensstijl. Dit samengaand met jouw doelen of passend bij jouw pathologie. Een voedingspatroon en bewegingspatroon voor het leven met een extra zelfvertrouwen boost bovenop! 
Werkwijze:
Intake gesprek:  Intake met een volledige lichaamsanalyse waarbij jouw verbranding, gewicht, vet, vocht en spiermassa wordt gemeten.
Eerste opvolg consult:
Bij deze consultatie krijg je jouw dossier die ik volledig bereken op maat. Hierbij krijg je de berekeningen, productlijsten, variatielijsten, dagschema’s, eigen recepten en gedragsopdrachten.
Volgende opvolg gesprekken:
De nodige stok achter de deur! Samen bekijken we jouw progressie en hou ik een grafiek bij met jouw gegevens. Tijdens deze consulten leer ik je omgaan met gelegenheden en stress situaties zodat je niet hervalt in vorige gewoontes.
Specialisaties:
  • Gewichtsverlies - Gewichtsbehoud
  • Diabetes - Hart - & vaatziekten
  • Eetstoornissen
  • Kinderen - jongeren
  • Sportdiëtiek
  • Vegetarisme - Veganisme
Maak snel een afspraak:
Multiprax - Info@multiprax.be
Nina De Baecke - 0498/35.17.39